Haemme Vahinkovakuutuksen aktuaaripalveluihin matemaatikkoa äitiysloman sijaiseksi 30.6.2020 asti.

Tehtävässä osallistut vakuutustuotteiden tuotekehityshankkeisiin ja kehität vahinkovakuutusten hinnoittelua. Pääset seuraamaan alan viimeisimpiä kehityssuuntauksia ja toteuttamaan niitä käytännössä. Haluamme, että LähiTapiolassa on markkinoiden parhaiten hinnoitellut vakuutukset. Se auttaa meitä kilpailemaan markkinassa ja tuo etua omistaja-asiakkaillemme. Tavoitteen toteutuminen edellyttää jatkuvaa tiimin toiminnan kehittämistä sekä asiantuntijoiden osaamisen kehittämistä. Tekemälläsi työllä on merkitystä kaikille omistaja-asiakkaillemme.

Avaintehtävät ovat: 

  • Vahinkovakuutustuotteiden hinnoittelun kehittäminen 
  • Kannattavuusanalyysien tekeminen
  • Vahinkovakuutustuotteiden tuotekehitykseen osallistuminen
  • Liiketoiminnan tukeminen tietotarpeissa ja hinnoitteluun liittyvissä kysymyksissä  

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa, jossa pääaineesi on matemaattinen. Työkokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole vaatimuksena. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että olet huolellinen, oma-aloitteinen ja matematiikka taipuu sinulla. Olet hyvä Office-tuoteperheen kanssa (erityisesti Excel) ja ohjelmointikaan ei ole vierasta sinulle.  Vahinkovakuutuksen aktuaaripalveluiden ja LähiTapiola -ryhmän eri yksiköiden välinen yhteistyö on tiivistä, joten toimessa tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.    

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, loistavat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nivukoski, puh. 050-3736419, torstaisin ja perjantaisin klo 8-10.    

Täytä hakemus täällä.

Share Share Share