Insurtech Across the Globe

Erittäin mielenkiintoisena jatkumona edellisessä kuukausikokouksessamme käsiteltyihin vakuutusalan trendeihin perehdymme lokakuun kuukausikokouksessamme tarkemmin Insurtechiin.

Insurtech-yritykset pyrkivät tarjoamaan konkreettisia ja kohdennettuja ratkaisuja vakuuttamiseen. Perinteisen vakuutuksenantajan näkökulmasta Insurtech-yritykset voidaan nähdä joko uhkana tai sitten mahdollisuutena valjastaa täysin uusia tuotteita ja menetelmiä vakuutusalalle. Markkinoilla toimii jo tunnettuja Insurtech-onnistujia kuten Grypton ja Lemonade.

Kuukausikokouksessamme oppaanamme Insurtechin saloihin toimii KPMG:n Global Insurtech Programme Director Elisha Deol. Fintech-tiiminsä kanssa Elisha analysoi uusien teknologioiden, kuten Big Datan, AI:n ja Blockchainin, vaikutusta vakuutusalaan. Esitelmässään hän paitsi tutustuttaa meidät termin ”Insurtech” sisältöön, hän myös kertoo, millaisia Insurtech-yritykset ovat, millainen on niiden tyypillinen liiketoimintamalli ja millainen säätely niitä koskee. Lisäksi hän kertoo, millaista osaamista Insurtech-yritykset tarvitsevat ja millainen rooli aktuaareilla yrityksissä on. Esitelmä pidetään englanniksi.

Lokakuun kuukausikokouksessa käsiteltävät asiat :

  1. Kokouksen avaus
  2. Jäsenasiat 
  3. Lausunto Aktuaaritoiminnan Kehittämissäätiön säännöistä
  4. Yhdistyksen sääntömuutoksen 2. käsittely / hyväksyntä
  5. Kuukausikokousesitelmä
  6. Lopetus

 Kokouksen pöytäkirja

Esitelmöitsijä Esitelmä
  Edellisen kokouksen pöytäkirja
Share Share Share