Insurtech Across the Globe

Erittäin mielenkiintoisena jatkumona edellisessä kuukausikokouksessamme käsiteltyihin vakuutusalan trendeihin perehdymme lokakuun kuukausikokouksessamme tarkemmin Insurtechiin.

Insurtech-yritykset pyrkivät tarjoamaan konkreettisia ja kohdennettuja ratkaisuja vakuuttamiseen. Perinteisen vakuutuksenantajan näkökulmasta Insurtech-yritykset voidaan nähdä joko uhkana tai sitten mahdollisuutena valjastaa täysin uusia tuotteita ja menetelmiä vakuutusalalle. Markkinoilla toimii jo tunnettuja Insurtech-onnistujia kuten Grypton ja Lemonade.

Kuukausikokouksessamme oppaanamme Insurtechin saloihin toimii KPMG:n Global Insurtech Programme Director Elisha Deol. Fintech-tiiminsä kanssa Elisha analysoi uusien teknologioiden, kuten Big Datan, AI:n ja Blockchainin, vaikutusta vakuutusalaan. Esitelmässään hän paitsi tutustuttaa meidät termin ”Insurtech” sisältöön, hän myös kertoo, millaisia Insurtech-yritykset ovat, millainen on niiden tyypillinen liiketoimintamalli ja millainen säätely niitä koskee. Lisäksi hän kertoo, millaista osaamista Insurtech-yritykset tarvitsevat ja millainen rooli aktuaareilla yrityksissä on. Esitelmä pidetään englanniksi.

Lokakuun kuukausikokouksessa käsiteltävät asiat :

  1. Kokouksen avaus
  2. Jäsenasiat 
  3. Lausunto Aktuaaritoiminnan Kehittämissäätiön säännöistä
  4. Yhdistyksen sääntömuutoksen 2. käsittely / hyväksyntä
  5. Kuukausikokousesitelmä
  6. Lopetus

Kokouksen materiaalit julkaistaan myöhemmin.

Kokous pidetään keskiviikkona 24.10.2018 Ilmarisessa, Porkkalankatu 1, alkaen klo 14.30. Kahvitarjoilun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittautumaan viimeistään 21.10.2018. Tervetuloa!

Esitelmöitsijä Esitelmä
  Edellisen kokouksen pöytäkirja
Share Share Share