Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Haemme nyt joukkoomme Data Scientist / Analyytikkoa Vahinkovakuutuksen aktuaaripalveluihin tietovarastoinnin ja raportoinnin kehittäminen -tiimiin.

Analyytikkona tehtäväsi on Aktuaaripalveluiden tietovaraston ja sen avulla tehtävän analytiikan ja raportoinnin kehittäminen yhdessä omien tiimiläistesi ja muiden aktuaaripalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Tarkempi toimenkuvasi muotoutuu osaamisesi perusteella. Hyvän lähtökohdan onnistua työssäsi sinulle antaa osaaminen SQL-kielestä ja tietovarastoista (etenkin Teradata) sekä koneoppimismenetelmien tuntemus. Myös R- ja Python-kielten osaaminen katsotaan eduksi. Azure-palveluiden, Qlik Sense -BI-työkalun ja SAS-ohjelmistoperheen tuntemuksesta on hyötyä.

TAIDOT JA VAATIMUKSET

Odotamme sinulta

  • Sopivaa teknistä osaamista ja kykyä omaksua uusia taitoja
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Aktiivista asennetta sekä halua oppia ja kehittyä työssä
  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja eri sidosryhmien kanssa

Tarjoamme

Analyytikkona työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja tutkitusti erinomainen työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa kehityspäällikkö Lauri Moilanen, puh. 041 438 9313.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 5.5.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Share Share Share