Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen

Matemaatikko Aktuaaripalveluiden Vastuuvelka- ja vakavaraisuus -tiimiin

Haemme nyt joukkoomme Matemaatikkoa Vahinkovakuutuksen aktuaaripalveluihin vastuuvelka- ja vakavaraisuus -tiimiin.

Matemaatikkona vastuuvelka- ja vakavaraisuus -tiimissä tehtäväsi on erityisesti vahinkovakuutusyhtiöiden vastuuvelkalaskentaan osallistuminen ja siihen liittyvien prosessien ja menetelmien kehittäminen yhdessä tiimikavereiden ja muiden aktuaaripalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä muun muassa talous- ja korvausasiantuntijoiden kanssa.

TAIDOT JA VAATIMUKSET

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja opintoja matematiikasta.
  • tietoteknistä osaamista tietokannoista ja ohjelmoinnista (esim. SQL, VBA, SAS)
  • Office työkalujen hyvää hallintaa
  • organisointikykyä ja erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja eri sidosryhmien kanssa
  • innostavaa, vastuuntuntoista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kokonaisuuksien ja asiayhteyksien hallintaa. Vakuutusmatematiikan opinnot ja SHV-tutkinnon osasuoritukset sekä aiempi kokemus vahinkovakuutuksesta ovat eduksi. Aktiivinen asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tarkempi toimenkuva määräytyy kokemuksesi perusteella.

Tarjoamme sinulle

haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän vahinkovakuutusyhtiöiden vastuuvelkalaskennan parissa sekä innostavan ja motivoituneen työilmapiirin vakuutusmatematiikan ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa pääaktuaari Annina Pietinalho, puh. 040 161 8628. Varmimmin torstaina 2.5. klo 9–10 tai maanantaina 6.5. klo 15–16.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 12.05.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Share Share Share