Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Haemme Vahinkovakuutuksen aktuaaritoimeen vastuuvelka- ja vakavaraisuuslaskentaan Helsinkiin

Vakuutusmatemaatikko

Päivittäisessä työssä osallistut vahinkovakuutuksen vastuuvelan ja vakavaraisuuden laskentaan, analysointiin ja raportointiin eri säädöskehikoissa kuten Solvenssi II ja IFRS -kehikoissa. Lisäksi osallistut aktuaaritoimen lakisääteisten tehtävien hoitamiseen sekä vastuuvelka- ja vakavaraisuuslaskennan ja raportoinnin kehittämiseen. Varmistat osaltasi liiketoiminnan kannattavuuden ja vakavaraisuuden seurannan oikeellisuuden. Teet yhteistyötä muun muassa muiden vakuutusmatemaatikkojen, vahinkovakuutuksen asiantuntijoiden ja Business Controllereiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Olet etsimämme vakuutusmatemaatikko, mikäli sinulta löytyy tehtävään soveltuva matemaattinen korkeakoulututkinto sekä ymmärrys vahinkovakuutuksen vakavaraisuuden, vastuuvelan ja tuloksen muodostumisesta. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä vahinkovakuutusliiketoiminnassa, SHV-tutkinnon osasuoritukset katsotaan eduksi. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy luontaista innostusta uusien työvälineiden käyttöönottoon. Erinomainen ohjelmointiosaaminen (SAS) ja taulukkolaskenta-osaaminen (Excel) edesauttavat menestymistä tehtävässä.

Kykenet vakuuttamaan ja viestimään eri kohderyhmille monimutkaisistakin asioista. Toimit työssäsi organisoidusti ja tavoitteellisesti huolehtien, että sovitut työt tulevat tehdyksi oikea-aikaisesti. Olet kiinnostunut kehittämään työskentelytapoja ja prosesseja tavoitteiden saavuttamiseksi. Odotamme sinulta erinomaisia yhteistyökyky-, ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä hallita asiakokonaisuuksia positiivisella ratkaisukeskeisellä asenteella.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus maaliskuulle 2020 asti.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden vakuutusasioinnin sujuvuuteen. Samalla pääset mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan asiakkaillemme parhaat palvelut yhdessä meidän kanssamme!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Näetkö itsesi työskentelemässä tiimissämme? Voit hakea tehtävään kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OP urasivujen kautta 14.12.mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä jätä hakemista viime metreille. Lisääthän hakemukseesi kolmen suosittelijan tiedot: esimies, kollega ja henkilö, jota olet johtanut tai jonka kanssa olet tehnyt yhteistyötä aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha-Pekka Laurén, p. 040-5162763 ja Sari Ropponen, p. 040-8092721.

Share Share Share