Haemme kehittyvän digitaalisen vahinkovakuuttamisen tueksi Vahinkovakuutuksen BC-osastolle Helsinkiin vakuutusmatemaatikkoa uuteen tehtävään vakituiseen työsuhteeseen.

Vakuutusmatemaatikko

Tehtävässä toteutat ja kehität digitaalisen vahinkovakuuttamisen hinnoittelu- ja ennustemalleja, joiden avulla varmistetaan uudenlaisen liiketoiminnan kannattavuus. Vastaat tietovaraston hyödyntämisestä uudenlaisessa toimintaympäristössä analytiikan keinoin myynnin ja vakuutuspalveluiden tueksi. Osallistut aktiivisesti myös vakuutustuotteiden kehittämiseen. Sinulla on vahva panos tietovarastoinnin ja algoritmien kehitystyössä. Teet yhteistyötä vahinkovakuutuksen asiantuntijoiden, muiden vakuutusmatemaatikkojen ja Business Controllereiden kanssa.

Sinusta

Olet etsimämme vakuutusmatemaatikko, mikäli sinulta löytyy tehtävään soveltuva matemaattinen koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä vahinkovakuutusliiketoiminnassa, syvällinen ymmärrys vahinkovakuutuksen kannattavuuden muodostumisesta ja hinnoittelusta. Tilastollisen mallinnuksen soveltamisesta omaat vahvaa osaamista ja sinulla on vahva matemaattisen todennäköisyysteorian ymmärrys. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy myös ohjelmointiosaamista (SAS) ja vahvaa taulukkolaskenta-osaamista (Excel).

Olet vaikuttava ja vakuuttava esiintyjä, joka varmalla otteella esittää asiansa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Toimit työssäsi organisoidusti ja tavoitteellisesti huolehtien, että sovitut työt tulevat tehdyksi oikea aikaisesti. Vakuutusmatemaatikkona toimit useiden sidosryhmien kanssa yhteistyössä, joten hyvät yhteistyötaidot tulevat sinulta luonnostaan.

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

Meistä

Vakuutusmatemaatikkona tulet työskentelemään Suomen suurimmassa vahinkovakuutusyhtiössä ja tämän myötä sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä rinnallamme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä dynaamisessa yksikössämme vakuutusalan analytiikan ammattilaisten parissa. Tulet saamaan työyhteisömme varauksettoman tuen ja pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.

Isona talona pystymme tarjoamaan sinulle vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Anssi Okkonen kertoo mielellään lisää 6.8.2018 p. 040 776 9979 klo 10-12 ja Kari Suominen 21.8.2018 p. 044 972 7360 klo 10-12.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 26.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi lähettämällä ansioluettelosi sekä hakemuksesi.

Linkki ilmoitukseen

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae nyt!

Share Share Share