Suomen Aktuaariyhdistys ry etsii

TOIMINNANJOHTAJAA

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat yhdistyksen ja Aktuaaritoiminnan Kehittämissäätiön koulutustilaisuuksien ja muiden tapahtumien suunnitteleminen ja järjestäminen, toiminnasta tiedottaminen (jäsenkirjeet, LinkedIn, verkkosivut), hallitusten kokousten valmistelu ja asioiden esittely kokouksissa sekä toiminnan kehittäminen.

Toiminnanjohtajalta odotetaan innovatiivisuutta, halua ja kykyä kehittää yhdistyksen toimintaa jäseniemme parhaaksi, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Toiminnanjohtajan tehtävä on osa-aikainen ja hoidetaan toimeksiantosopimuksella – arvioitu työpanos on keskimäärin 30 tuntia kuukaudessa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään 1.9.2020.

Lisätietoja antaa Sari Martikainen (puheenjohtaja), puh. 050 369 1114 tai Annina Pietinalho (sihteeri), puh. 040 161 8628.

Jos kiinnostuit ja innostuit, voit lähettää hakemuksen palkkiotoiveineen osoitteeseen [email protected] 10.6.2020 mennessä.

Share Share Share