Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Taseenhallinnan asiantuntija

Haemme nyt joukkoomme taseenhallinnan ja sijoitusanalyysin osaajaa LähiTapiola-ryhmän sijoitustoiminnan ja taseenhallinnan yksikköön!

Tehtäviisi kuuluu erityisesti LähiTapiola-ryhmän vakuutusyhtiöiden taseiden analysointi ja osallistuminen yhtiöiden sijoitustoiminnan strategiseen suunnitteluun. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä lisäksi riskienhallinnan ja aktuaaritoimintojen kanssa sekä varainhoitajien kanssa. Tehtäviisi voi kuulua myös johdon koulutustehtäviä.

Työtehtävät täsmennetään valittavan henkilön osaamisvahvuuksien perusteella. Työtehtävä sijoittuu ryhmän emoyhtiönä olevan LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiön Sijoitustoiminta ja Taseenhallinta -yksikköön.

TAIDOT JA VAATIMUKSET

Odotamme sinulta

  • Mielellään teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa
  • Kiinnostusta sijoitusmarkkinoihin ja sijoitustoimintaan
  • Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin
  • Ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja priorisointikykyä sekä kykyä työskennellä ajoittain paineen alla
  • Vahvaa ohjelmoinnillista ajattelutapaa ja valmiutta mallintaa matemaattisia ongelmia sujuvasti jollakin ohjelmointikielellä, esimerkiksi R, Python tai Matlab. Lisäksi tunnet versionhallinnan perusteita ja kykenet tietokantamaiseen ajatteluun suurten datamassojen käsittelyssä. Haluat myös oppia soveltamaan uusia menetelmiä ja teorioita tuottamassasi koodissa.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
  • Aiempi työkokemus analyytikko-, aktuaari- tai asiantuntijatehtävistä katsotaan eduksi.

Vakuutusyhtiöiden tai pankkisektorin sääntelyyn liittyvä osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Asiantuntijana työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri.

LähiTapiolassa pääset nauttimaan hyvistä henkilöstöeduista, mm. liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, ateria- ja hyvinvointieduista, henkilöstörahastosta, vakuutusmaksualennuksista, loistavista kumppanuuseduista ja työterveyshuollosta, jota on täydennetty sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksilla. Voit myös esimerkiksi parantaa omia uni-, ravinto- tai liikuntatottumuksiasi tarjoamillamme valmennuksilla.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa taseenhallintajohtaja Olli Wallin, puh. 050 356 5410, olli.wallin(at)lahitapiola.fi. Ollin tavoittaa parhaiten hakuajan aikana maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-13.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 16.2.2024.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Share Share Share