Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Riskienhallintapäällikkö/matemaatikko

Kiinnostaako merkittävä rooli ison suomalaisen vakuutusryhmän vakavaraisuuslaskennan ja -raportoinnin sekä riskienhallinnan tehtävissä? Nyt siihen on tilaisuus, sillä haemme joukkueeseemme riskienhallintapäällikköä/matemaatikkoa LähiTapiola-ryhmän riskienhallintapalveluihin vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi pääset tutustumaan ryhmän vakavaraisuuslaskennan lisäksi laajasti vahinko- ja henkivakuutusyhtiön vakavaraisuuslaskentaan, riskienhallintaan ja liiketoimintaan.

Työnkuvaasi kuuluu

  • ryhmän vakavaraisuuslaskennan ja Solvenssi II -raportoinnin kehittäminen ja tuottaminen
  • ryhmän ja vahinkoyhtiöiden oma riski- ja vakavaraisuusarvio (ORSA) -prosessin koordinointiin ja kehittämiseen sekä ORSA-raporttien tuottamiseen
  • osallistuminen muihin ryhmän riskienhallintatoiminnon vastuulla oleviin tehtäviin.

TAIDOT JA VAATIMUKSET

Odotamme

  • ylempää korkeakoulututkintoa pääaineena matematiikka, tilastotiede tai vastaava,
  • tietoteknistä osaamista (esimerkiksi ohjelmoinnista ja tietokannoista, Office 365-ohjelmat)
  • organisointikykyä ja hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Arvostamme vakuutusliiketoiminnan tuntemusta sekä kokemusta vakuutusmatemaattisista, matemaattisen mallinnuksen ja raportoinnin tehtävistä. Perehtyneisyys vakuutusalan vakavaraisuuslaskentaan sekä riskienhallintaan liittyviin tehtäviin katsotaan eduksesi.

Henkilönä olet tavoitteellinen, aktiivinen ja aloitekykyinen. Kommunikoit ja verkostoidut sujuvasti eri sidosryhmien kanssa, perustelet näkökulmasi ja osaat priorisoida.

Tarjoamme

Erityisasiantuntijana työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Tukenasi ovat hyvät, osaavat ja motivoituneet työkaverit ja lähiesihenkilö. Saat monipuoliset henkilöstöedut kuten terveyden ja turvallisuuden vakuutusturvan 24/7, kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun ja paljon muuta – ennen kaikkea kuitenkin inhimillisen, arvostavan ja kehittymismyönteisen työilmapiirin. LähiTapiolassa on käytössä joustava monipaikkatyömalli.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin lisätietoa saat soittamalla Ryhmän riskienhallintajohtaja Markku Miettiselle puh. 040 7738 704 keskiviikkona 20.9. klo 15-16 tai torstaina 28.9. klo 15-16.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.9.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Share Share Share