https://op-careers.fi/job/Helsinki-Riskianalyytikko/651717801/?locale=en_GB

Haemme nyt riskianalyytikkoa / riskienhallintapäällikköä vahvistamaan vakuutusyhtiöiden riskienhallintaa.

Tässä tehtävässä vastaat

Olet mukana OP Ryhmän riskienhallinnassa analysoimalla ryhmän vakuutusyhtiöiden kokonaisriskiasemaa erityisesti vakuutus- ja sijoitusriskien osalta. Osallistut riskinoton linjauksiin, seuraat linjausten toteutumista ja raportoit johdolle riskiasemasta. Vakuutusalueella olemme liiketoiminnan ja aktuaaritoimintojen tukena arvioitaessa sijoitustoimintaan ja vastuuvelkaan liittyviä riskejä. Saadaksemme kokonaiskuvan vakuutusyhtiöiden riskiasemasta, seuraamme säännöllisesti myös laadullisia riskejä sidosryhmätyöskentelyn avulla.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä riskienhallinnan muiden yksiköiden kanssa, joten pääset työskentelemään osana laajaa asiantuntijajoukkoa sekä seuraamaan koko OP Ryhmän riskiaseman kehitystä

Mitä odotamme sinulta

Odotamme tehtävään valittavalta riskianalyytikolta vähintään kahden vuoden työkokemusta vakuutus- tai sijoitusriskien analysoinnista sekä vahvaa kiinnostusta vakuutusalaa ja riskienhallintaa kohtaan. Olet voinut työskennellä esimerkiksi underwriterina tai vakuutusmatemaatikkona. Sinulla on kvantitatiivista ja tietoteknistä osaamista. Lisäksi edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta.

Toimenkuvasi täsmentyy osaamisesi ja kiinnostuksesi myötä. Arvostamme liiketoimintaosaamisen lisäksi ohjelmointitaitoa sekä innostusta sen kartuttamiseen. Käyttämiämme kieliä ovat esimerkiksi Python, R ja SQL. Olet työskentelytavaltasi kärsivällinen ja analyyttinen. Hahmotat keskeiset tehtävät laajoista kokonaisuuksista ja osaat myös priorisoida ajankäyttöäsi sen mukaisesti. Tehtävässäsi toimit useiden sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja. Arvostamme myös vakuutusalan sääntelyn tuntemista sekä SHV-tutkintoa tai sen osasuorituksia.

Kokemuksesi perusteella nimikkeesi voi olla myös riskienhallintapäällikkö.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 10.3. mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mari Leppänen kertoo mielellään sinulle lisää puhelimitse (040 962 9819), tiistaina 23.2. klo 14-15.30 ja maanantaina 1.3. klo 11.30-12.30. tai sähköpostitse mari.leppanen(a)op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

https://op-careers.fi/job/Helsinki-Riskianalyytikko/651717801/?locale=en_GB

Share Share Share