Haemme joukkoomme määräaikaista

MATEMAATIKKOA TAI TILASTOTIETEILIJÄÄ

tekemään ennusteita työeläkkeiden rahoituksesta. Olet vastuussa ennustemallin kehittämisestä ja eläkemenoennusteiden laatimisesta. Lisäksi voit olla mukana toimeenpanemassa ja kehittämässä työeläkkeiden kustannustenjakoa. Tehtävässä pääset arvioimaan työeläkejärjestelmän rahoitusta ja toimeenpanoa yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävään soveltuva koulutus on akateeminen tutkinto pääaineena matematiikka, tietojenkäsittelytiede, tilastotiede tai muu vastaava tutkinto. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa. Toivomme sinulta vahvaa ohjelmointitaitoa ja matemaattista ajattelukykyä.

Olet vastuullinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on itsenäinen työskentelyote sekä sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn mukavassa työyhteisössä. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasedun, joustavat työjärjestelyt, työterveyshuollon palvelut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Tule tekemään meille työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus alkaen 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja antavat Ismo Risku, puh. 029 411 2566 ja Jaakko Aho, puh. 029 411 2306.

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 28.5.2019. Käsittelemme hakemuksia ja voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Share Share Share