Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Oletko kiinnostunut tietojohtamisesta ja datasta sekä miten sen avulla tuetaan liiketoiminnan menestymistä? Toisaalta onko intohimonasi matemaattisten pulmien ratkaisu, joihin ei ole aina suoraan valmiita vastauksia? Haemme tietojohtamisen tiimiimme matemaatikkoa ja data-analyytikkoa vakituisiin työsuhteisiin.

LähiTapiola Henkiyhtiö panostaa merkittävästi asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan uudistamiseen. Data ja tiedolla johtaminen on yksi keskeinen liiketoiminnan menestystekijä ja uudistumisemme kulmakivistä.

Tiimimme vastaa yhtiön liiketoiminnan raportointiprosesseista ja raportoinnin kehittämisestä sekä datakyvykkyyksien ja analytiikan tuesta ja kehittämisestä liiketoimintojen tarpeisiin. Matemaattinen ja vakuutustekninen osaaminen ja tuki liiketoiminnoille ja kehityshankkeille on myös keskeinen perustehtävämme ja tätä toteutamme tiiviissä yhteistyössä aktuaaritoiminnon kanssa ilman raja-aitoja.

Tulevassa tehtävässäsi osallistut myös merkittävästi liiketoiminnan kehittämiseen ja projektityöskentelyyn asiantuntijaroolissa mm. tuotteiden ja järjestelmien laskentojen, hinnoittelun ja tietojohtamisen kyvykkyyksien osa-alueilla.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä välttämättä, että olet jo valmis tekijä vaan tärkeintä roolissa on analyyttinen ja matemaattinen ajattelutapa. Voit olla myös vastavalmistunut ja asiantuntijauraasi aloittava innokas ja rohkea talentti, joka on utelias oppimaan uutta. Saat tueksesi ja avuksesi oppimismatkalle huipputiimin asiantuntijat.

Toimenkuvasi ja avaintehtävät räätälöidään juuri sinulle sopiviksi osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

TAIDOT JA VAATIMUKSET

Odotamme sinulta

  • Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiiviissä yhteistyössä osana työyhteisöä ja eri yksiköitä
  • Matemaattista, teknistä tai kaupallista ylempää korkeakoulututkintoa
  • Järjestelmällistä työotetta ja kykyä hahmottaa olennainen
  • Ymmärrystä ja kykyä työskennellä datan ja datalähteiden parissa
  • Vakuutusteknistä ja matemaattista osaamista sekä ymmärrystä kirjanpidollisen tuloksen muodostumisesta, tuotteiden hinnoittelusta ja kannattavuudesta
  • Taitoja datan käsittelyyn, tuottamiseen ja raportointiin liittyvien työkalujen osalta, mm. SAS, SQL, Excel
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Henkilönä olet haasteita pelkäämätön ja tiukassa paikassakin oma positiivinen itsesi. Oman osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen on sinulle tärkeää. Olet kiva tiimikaveri ja jaat osaamistasi myös muille.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa huippuosaajaksi jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä
  • Huikean työyhteisön tueksesi, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri
  • Monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, annan mielelläni lisätietoja. Ari Hiltunen, puh. 050 524 6929 tai [email protected]. Parhaiten tavoitat minut 10.3. klo 15.30 – 16.30 ja 15.3. klo 14.30 – 15.30.

Haastattelemme hakijoita välittömästi sitä mukaa kun mielenkiintoisia hakemuksia osuus kohdalle, eli jos kiinnostuit tehtävistä niin kannattaa kirjoittaa hakemus heti. Hakuaika päättyy 23.3.

Tehtäviin alustavasti valittujen henkilöiden luottotiedot tarkistetaan.

Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Share Share Share