Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Matemaatikko

Vahinko- ja henkivakuutus ja sijoitustoiminnan valvonta -toimisto vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvonnasta sekä koko vakuutussektorin sijoitustoiminnan valvonnasta. Lisäksi valvomme riskiperusteisesti mm. vakuutusteknisiä riskejä sekä vastuuvelan laskentaa ja sen riittävyyttä. Eurooppalainen yhteistyö on tiivis osa arkeamme. Tavoitteenamme on vakuutustoiminnan terve kehitys ja vakuutettujen etujen turva.

Haemme matemaatikkotiimimme asiantuntijatehtäviin

MATEMAATIKKOA

vahinkovakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden ja vakuutusteknisten riskien arviointiin ja valvontaan. Tehtäviisi kuuluvat vakuutusmatemaattiset ja riskienhallinnan valvonta-asiat, niiden menetelmien kehittäminen sekä muiden asiantuntijoiden matemaattinen tukeminen. Tiimimme jäsenenä pääset osallistumaan myös sääntelyn kehitystyöhön.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta erityisesti vahinkovakuutuksen vakuutusmatemaattisista tehtävistä tai riskienhallinnasta. Tunnet vakuutustekniikkaa, Solvenssi II -sääntelyä ja omaat hyvät IT-taidot.

Olet joustava muutostilanteissa, oma-aloitteinen, valmis kehittämään itseäsi ammatillisesti ja ottamaan vastaan uusia haasteita. Osaat työskennellä erilaisten kollegojen ja viiteryhmien kanssa sujuvasti ja sinulla on kokemusta tiimityöstä. Viestit suomen kielen lisäksi sujuvasti englanniksi suullisesti ja kirjallisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Pääset vaikuttamaan finanssi- ja vakuutustoiminnan kannalta keskeisten toimijoiden valvontaan Suomessa. Teet haastavia ja monipuolisia itsenäisiä asiantuntija- ja valvontatehtäviä. Kehität toimintaa muiden asiantuntijoidemme kanssa toimialan vastuullisuuden ja vakavaraisuuden tueksi ja varmistamiseksi.

Virka on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Vesa Ronkainen, p. 09 183 5704 tai vesa.ronkainen(at)finanssivalvonta.fi ja toimistopäällikkö Niina Bergring, p. 09 183 5054 tai niina.bergring(at)finanssivalvonta.fi.

Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen.

Share Share Share