Sinun roolisi

Työsi sisältää mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä modernin vakuutusmatematiikan huipulta. Työskentelet aktuaaritoimessa osana liiketoiminnan mallinnus -tiimiä. Vakuutussopimusten mallinnus on olennainen osa yhtiön tasehallintaa, vakavaraisuuslaskentaa, taloudellista raportointia ja liiketoiminnan analysointia. Pääasiallinen tehtäväsi on Solvenssi II -vakavaraisuuslaskennan toteuttaminen ja kehittäminen, mutta pääset myös mukaan kehittämään kassavirtalaskentaa ja -malleja sekä osallistumaan IFRS 17 -projektiin.

Onnistumisen edellytykset

Toivomme sinulta erinomaista ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, intoa uuden oppimiseen sekä kiinnostusta rahoitusalaa kohtaan. Ymmärrät syvällisesti matematiikkaa ja tilastotiedettä, ja osaat ohjelmoida esim. R:llä tai Pythonilla. Tietokantojen, koneoppimismenetelmien, rahoitusteorian ja vakuutusmatematiikan tunteminen ovat myös hyödyksi. Odotamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (DI/FM/FT tai vastaava). Aiempi työkokemus tai harrastuneisuus Data Science -alalta katsotaan eduksesi. Voit kuitenkin olla urasi alkuvaiheillakin.

Työkaverisi toivovat, että olet tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaa kommunikoida selkeästi.

Sinulle tarjoamme

  • mahdollisuuden kehittyä modernin vakuutusmatematiikan huippuosaajaksi ja kasvattaa liiketoimintaosaamistasi
  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 ja 2021 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa
  • positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön ja yli 20 henkisen aktuaaritoimen tuen
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavat etätyö mahdollisuudet
  • suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 1.8.2021 täyttämällä alla oleva hakulomake. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat Jukka Johanssonilta, [email protected] tai 040 502 6787. Tavoitat Jukan 16.7. ja 19.7. klo 14-15.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Linkki hakemukseen

Share Share Share