Linkki hakemukseen

Sinun roolisi

Työsi sisältää mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä modernin vakuutusmatematiikan huipulta. Työskentelet aktuaaritoimessa osana liiketoiminnan mallinnus -tiimiä. Vakuutussopimusten mallinnus on olennainen osa yhtiön tasehallintaa, vakavaraisuuslaskentaa, taloudellista raportointia ja liiketoiminnan analysointia. Pääasiallinen tehtäväsi on Solvenssi II -vakavaraisuuslaskennan toteuttaminen ja kehittäminen, mutta pääset myös mukaan kehittämään kassavirtamalleja sekä IFRS 17 laskentaa.

Onnistumisen edellytykset

Toivomme sinulta erinomaista ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, intoa uuden oppimiseen sekä kiinnostusta rahoitusalaa kohtaan. Ymmärrät syvällisesti matematiikkaa ja tilastotiedettä, ja osaat ohjelmoida esim. R:llä tai Pythonilla. Tietokantojen, koneoppimismenetelmien, rahoitusteorian ja vakuutusmatematiikan tunteminen ovat myös hyödyksi. Odotamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (DI/FM/FT tai vastaava). Aiempi työkokemus tai harrastuneisuus Data Science -alalta katsotaan eduksesi. Voit kuitenkin olla urasi alkuvaiheillakin.

Työkaverisi toivovat, että olet tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaa kommunikoida selkeästi.

Sinulle tarjoamme

  • mahdollisuuden kehittyä modernin vakuutusmatematiikan huippuosaajaksi ja kasvattaa liiketoimintaosaamistasi
  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä
  • Rennon, positiivisen ja aikaansaavan työyhteisön
  • Mahdollisuuden töiden tekemiseen etänä sekä toimistolla
  • Modernit työtilat Bulevardilla
  • Monipuolisen palkitsemisen kokonaisuuden ja kattavat henkilöstöedut, kuten lounasedun ja liikunta- ja kulttuuriedun ePassissa, työsuhdepyörän, pysäköintimahdollisuuden tai työmatkaedun, laajennetun työterveyshuollon ja terveysvakuutuksen, joogaa ja kuntosalin toimistolla, sekä henkilöstöhinnat konserniyhtiöiden omista tuotteista ja palveluista.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään viimeistään maanantaina 6.2.2023 ja liitä mukaan CV, hakemus sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat Pirjo Vihmolta [email protected] tai 050 545 5807. Tavoitat Pirjon pe 27.1. klo 13-14 ja ke 1.2. klo 13-14.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatum.fi.

Linkki hakemukseen

Share Share Share