Haemme nyt

liiketoimintasuuntautunutta kehityspäällikköä / raportoinnin asiantuntijaa.

Tulet toimimaan osana BI ja analytiikka –tiimiä ja saamaan oman vastuualueen raportoinnin kokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluu huolehtia oman vastuualueesi sisällöstä, käytön tuesta ja tiedon laadusta. Toimit tämän lisäksi kehitysprojekteissa asiantuntijana.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden Tietojohtamisen toiminnon jäsenten, ulkopuolisten toimittajien ja liiketoiminnan edustajien kanssa. Työlläsi on suuri vaikutus, koska tiedon hyödyntäjänä on koko 3 500 ihmisen henkilökuntamme. 

Odotamme sinulta

  • Vakuutus- tai palveluliiketoiminnan syvällistä ymmärrystä
  • Kaupallisen-, matemaattisen- tai teknisen alan korkeakoulututkintoa 
  • Kykyä tehdä monimutkaisista asioista helposti ymmärrettäviä
  • Halukkuutta työskennellä liiketoiminnan kehittämisen parissa
  • Sinnikkyyttä kehitysprojektien maaliin saattamisessa

Eduksesi katsomme jos olet luonteeltasi analyyttinen, utelias ja huolellinen. Pystyt vaikuttavaan viestimiseen, omaat perusymmärryksen datavirroista ja tiedon käsittelystä tietokannoissa (SQL) sekä sinulla on kokemusta käyttämistämme raportointivälineistä (Qlikview, Qlik Sense).

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle loistavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan tietojohtamisen toiminnon sekä takuulla mielenkiintoisia haasteita!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava asiantuntija Pekka Luukkainen, [email protected] tai BI Product Owner Juho-Matias Roitto, puh. 0503623287/ [email protected]. Lisätietoja voi kysyä myös soittamalla Juho-Matias Roitolle 12.11 klo 9-10 ja 20.11. klo 14-15. 

Haethan tehtävää hakulomakkeen kautta 24.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilöiden löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä. 

Täytä hakemus täällä.

Share Share Share