Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen

Business Analyst

Fenniassa on käynnissä historiamme suurin muutoshanke, Tulevaisuuden Fennia, jonka tavoitteena on uudistaa toimintaamme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeita.

Tulevaisuuden Fenniassa data ja analytiikka ovat toiminnan peruspilareita. Jos koet sydämesi sykkivän meille, datalle, analytiikan mahdollisuuksille sekä asiakkaiden elämän helpottamiselle, tutustu tehtävään alla tarkemmin ja tartu tilaisuuteen!

Business Analyst, Omaisuusvakuutukset

Haemme nyt Business Analystia Data & Analytiikka -yksikköömme. Tehtävässä työskentelet yhdessä Vakuutuspalvelut-toiminnon kanssa ja varmistat, että datan ja analytiikan ratkaisut tukevat tiedolla johtamista ja auttavat Fenniaa saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet.  

Tässä tehtävässä:

  • Hyödynnät laajoja tietovarantojamme tuottamalla ja kehittämällä liiketoiminnan tarpeiden pohjalta analyyseja, raportteja ja havaintoja
  • Osallistut analytiikan ja raportoinnin suunnitteluun
  • Osallistut projekteihin data- ja analytiikka-asiantuntijan roolissa

Tiimissäsi työskentelee datan ja analytiikan ammattilaisia, joilla on osaamista raportoinnista, analysoinnista sekä edistyneestä analytiikasta. Teemme tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan ja muiden datakehitystiimien kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on saada datasta ja analytiikasta kaikki hyöty asiakkaidemme yrittämistä ja elämää varten.

Sinulta odotamme

Tehtävässä menestymistä tukee erityisesti:

  • soveltuva kaupallinen, tekninen, tilastotieteellinen tai matemaattinen koulutus
  • hyvät SQL-taidot ja kokemus tietokantojen hyödyntämisestä. Myös muusta ohjelmointiosaamisesta (esim. python) on hyötyä
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
  • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • kokemus tiedon visualisoinnista, analysoinnista ja raportoinnista

Arvostamme myös kokemusta vastaavista tehtävistä; erityisesti kokemus omaisuusvakuutusten analytiikan alueelta lasketaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne sekä halu kehittää omaa osaamistasi business analyytikkona. Meillä menestyy innovatiivinen henkilö, joka nauttii uusien tiedolla johtamisen ratkaisujen kehittämisestä vakuutustoiminnan tarpeisiin.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen?

Tässä tehtävässä pääset kehittämään, vaikuttamaan ja hyödyntämään osaamistasi laajasti. Pääset osaksi mukavaa tiimiä, jossa autamme ja tuemme toinen toisiamme.

Tarjoamme vakituisen työtehtävän vakavaraisessa ja vahvan perustan omaavassa vakuutusalan konsernissa, jossa vallitsee edistämisen kulttuuri. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Koemme, että työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen, ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia mm. liikunta-, pyörä- ja vakuutuseduin. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Data & Analytics Lead Mikko Jaakkola, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse arkisin klo 16-18 +358 50 4060 717.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Haethan kuitenkin viimeistään 5.3. Aloitamme haastattelut maaliskuun alkupuolella. Pidämme kaksi haastattelukierrosta, joihin osallistuu tuleva esihenkilösi Mikko Jaakkola sekä muita tiimiläisiä.

Toimintamme Fennialla perustuu vastuullisuuteen ja luottamukseen, joten vakituiseen ja pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen tulevalle teetetään työhöntulotarkastus, johon sisältyy huumausainetesti.

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.

Linkki ilmoitukseen ja hakemukseen

Share Share Share