Vakuutusmatematiikan sovellukset

Tutkintolautakunnan sihteeri:

Emmi Äärynen, sihteeri:
[email protected]
p. 0295 163 517

Vuoden 2020 SHV-kokeet: Vakuutusmatematiikan sovellukset

Ilmoittautuminen tutkintolautakunnan sihteerille.

Kulku tenttitilaan on muuttunut, vaikka tenttitila  kaikissa syksyn tulevissa tenteissä onkin sama kuin aiemmin (Kirkkokatu 14, Helsinki). Käynti tenttitilaan korttelin toiselta puolelta Hallituskatu 3 b:n kautta (sisäänkäynti porttikongissa, porttikongin vieressä lukee mm. Kansallisarkisto. Tulethan ajoissa paikalle. Matkalla tenttitilaan on portaita. Jos et pysty kulkemaan portaita, ilmoita asiasta ajoissa osoitteeseen [email protected], jotta kulku tenttitilaan voidaan järjestää toista kautta.

Huom. Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.10.2020

Tutkintovaatimukset

Lue lisää SHV-tutkinnosta sekä -kokeista.

Ohje kasvomaskin käytöstä tenttijöille

Valtioneuvoston kanslia on 14.10.2020 antanut ministeriöille valtioneuvostossa ja sen toimitiloissa noudatettaviksi toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja tartuntatautilanteen hallitsemiseksi. Valtioneuvoston toimitiloissa käytetään kasvomaskia suljetuissa huonetiloissa yli 15 minuuttia kestävissä kohtaamisissa, joissa on samanaikaisesti kaksi tai useampi henkilö.

Toimintaohjeet koskevat myös SHV-tenttiin osallistujia. Tenttitilaisuudessa käytetään kasvomaskia tai visiiriä. Jos sinulla on erityinen syy, jonka vuoksi et voi käyttää kasvomaskia tai visiiriä, ilmoita asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Tenttitila on mitoitettu huonekohtaista enimmäishenkilömäärää noudattaen ja niin, että tenttitilassa voidaan noudattaa 1-2 metrin etäisyyksiä.

Share Share Share