Haemme nyt Vahinkovakuutuksen aktuaaritoimi –yksikköön uuteen tehtävään

Tiimipäällikköä

Tehtävässä johdat vahinkovakuutuksen hinnoittelumalleista ja liiketoiminnan hinnoittelutuesta vastaavan tiimin toimintaa. Tehtäviin kuuluu myös vahinkovakuutuksen kannattavuusanalysoinnin sekä arvo- ja ennustemallien toteutus ja kehittäminen.

Vastuullasi on tiimin toiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja kehittäminen sekä tiimin jäsenten osaamisen kehittäminen. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan ja ryhmän muiden toimijoiden kanssa.

Tähän kiinnitämme huomiota

Tehtävässä menestyäksesi olet jo hankkinut käytännön kokemusta liiketoiminta-analytiikan tai vakuutusmatematiikan tehtävistä. Osaamiseesi sisältyy hinnoittelumallinnusta, ennustavaa analytiikkaa ja tilastollista ohjelmointia. Tulet toimimaan asiantuntijoiden lähiesimiehenä, joten aiempi kokemus esimiestehtävistä on eduksi. Kokemustasi tukee soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja työskentelyäsi ohjaa vahva tavoitteellisuus sekä järjestelmällinen organisoitu tapa toimia. Saat ihmiset työskentelemään innostuneina yhteisen päämäärän eteen ja kykenet viemään projektit onnistuneesti maaliin. Pärjäät tiukoissakin tilanteissa erinomaisen paineensietokyvyn ansiosta. Sinut tunnetaan erinomaisista vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista ja verkostoituminen sekä matriisissa työskentely sujuu sinulta vaivatta.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, voit olla yhteydessä johtaja Hannu Korpeen. Hannun tavoitat parhaiten puh. +358 10 25 33224 (soittoajat to   19. ja 24.4 klo 12-13) tai sähköpostitse: [email protected].

Voit hakea tehtäviin 30.4.2018 mennessä tämän linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä turvallisuusselvitys.

Hae nyt!

Share Share Share