Riskienhallinnan sääntelyn vaateet kasvavat edelleen ja myös luottoriskimallinnuksen puolella säpinää riittää. Siksi vahvistamme Riskienhallinnan Luottoriskiprosessin ohjaus ja valvonta-osastoamme riskianalyytikoilla.

RISKIANALYYTIKKO

Riskianalyytikkona hyppäät luottoriskienhallinnan monipuolisiin tehtäviin. Tulet ylläpitämään ja kehittämään menetelmiä, joilla mitataan asiakkaan rahoittamiseen liittyvää luottoriskiä. Työsi tuloksia hyödynnetään rahoituspäätöksenteossa sekä ryhmämme vakavaraisuuden varmistamisessa.

Olisitko se sinä?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM, VTM, DI). Olet tarkka ja analyyttinen tiimipelaaja, jolta löytyy tilastollisten mallinnusmenetelmien sekä tietojenkäsittelykielien osaamista (esim. SQL / R). Lisäksi sinulta löytyy palava halu ja kiinnostus kehittyä pankkitoiminnan ja finanssiriskien hallinnan asiantuntijaksi.

Parhaat edellytykset tehtävään antavat myönteinen suhtautuminen uusien asioiden oppimiseen sekä rohkeus tarttua toimeen! 

Monta hyvää syytä hakea!

Tässä tehtävässä tulet saamaan työyhteisömme varauksettoman tuen ja pääset kasvamaan riskienhallinnan ammattilaiseksi yhdessä mukavien, asiantuntevien kollegoiden kanssa! Käyttöösi saat alan moderneimmat työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa ja ilman muuta OPlaisena saat käyttöösi ison talon edut ja uramahdollisuudet.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Taija Luhtala kertoo sinulle mielellään lisää. [email protected] / puh. 010 252 2176 (17.5. klo 13:00 - 14:00, 19.5. klo 9:00 - 10:00 sekä 22.5. 14:00 - 15:00).

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi OPn Ura-sivun kautta. Hakuaika päättyy 23.5.2017, mutta laitathan hakemuksesi pikimmiten, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Työsuhteet ovat sekä määräaikaisia että vakituisia, työpisteesi sijaitsee Vallilassa. Muu tiimi on kovasti innostunut tästä rekrytoinnista ja toivoisi sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Share Share Share