Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 000 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme Helsinkiin Töölöön matemaatikkoa ainakin vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään.

Työskentelet Talous- ja henkilöstöyksikön aktuaari- ja talouspalveluryhmässä. Asiantuntijayksikkömme vastaa Kelan hoitamaa sosiaaliturvaa koskevista laskelmista, talous- ja rahoitussuunnittelusta sekä sisäisestä laskennasta. Ryhmässä työskentelee 16 asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluvat etuusennusteet, lainmuutosarviot ja rahoituksen riittävyyden seuranta sekä etuuksien laskennassa käytettävien laskentakaavojen ylläpito. Näiden tehtävien hoitamiseen liittyy laskentamallien suunnittelua, kehittämistä, toteutusta ja ylläpitoa. Vastuullesi tulevat etuudet ja muut tehtävät määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Olet työurasi alussa tai jo kokenut osaaja. Sinulla on korkeakoulututkinto ja olet opiskellut esimerkiksi matematiikkaa, tilastotiedettä tai tietojenkäsittelyä. Olet oma-aloitteinen sekä kehittämis- ja yhteistyötaitoinen osaaja. Edellytämme hyvää ohjelmointiosaamista ja arvostamme SAS-, SQL-, R- ja Excel-osaamista. Mikrosimulointimallien tuntemus ja käyttökokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä ajanmukaisin työskentelyvälinein sekä hyvät mahdollisuudet jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen. Liitä mukaan myös CV:si.

Lisätietoja antaa 8. - 12.1.2018 aktuaaripäällikkö Pertti Pykälä, puh. 020 63 41305 tai sähköpostitse [email protected]

  • viimeinen hakupäivä 21.1.2018 
  • viitekoodi U0118-014

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Hae tehtävää

Share Share Share