IFRS-valvonta valvoo listayhtiöiden ja Finanssivalvonnan valvottavien IFRS-tilinpäätöksiä ja muuta taloudellista informaatiota. IFRS-valvonta on osa Finanssivalvonnan markkinavalvontaa, jonka tavoitteena on edistää sijoittajainformaation hyvää laatua ja läpinäkyvyyttä sekä sijoittajien luottamusta markkinoihin ja niillä toimiviin. Tehokas markkinavalvonta tukee vakuutus- ja rahoitussektorin valvottavien vakavaraisuusvalvontaa ja siten vakautta.

Katso video IFRS-valvonnasta sekä toimistopäällikkö Tiina Visakorven esittely kyseisestä avoimesta virasta.

Haemme

Johtavaa IFRS-tilinpäätösasiantuntijaa

vakuutus- ja rahoitussektorin IFRS-standardien soveltamiskysymyksiin ja valvontaan.

Hallitset vaativat IFRS-tilinpäätöskysymykset, ja sinulla on finanssialan toiminnan tuntemusta. Vakuutussopimuksia käsittelevän IFRS 17:n osalta olet valmis syventämään osaamisesi huipputasolle ja tunnet hyvin rahoitusinstrumentteja käsittelevän IFRS 9:n. Katsot asioita laajasti ja uskallat haastaa myös soveltamisessa käytettäviä arvostusmenetelmiä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

IFRS-asiantuntijana pääset edistämään sijoittajansuojaa sekä rahoitusjärjestelmän vakautta. Olet mukana kehittämässä IFRS-valvontaa yhdessä eurooppalaisten valvojien kanssa. Tarjoamme sinulle osaavan työyhteisön tuen, mukavan työskentelyilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (viisi vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Tiina Visakorpi, p. +358400606734, päivittäin klo 10–12 tai sähköpostitse ajasta sopien tiina.visakorpi(at)finanssivalvonta.fi.

Share Share Share